EvaNet levert mobiele PowerCubes, waar en wanneer de klant die nodig heeft.

Een uitkomst voor jachthavens, vliegvelden, parkeergarages met een tekort aan laadpalen, evenementen die geen dieselaggregaten op locatie willen/mogen hebben, beheerders van wagenparken, vervoersbedrijven en voor bedrijven die elektrische voertuigen, zoals veegwagens of heftrucks in beheer hebben.

Logo EvaNet

 

 

 

Theo Koster houdt zich, samen met ondernemer Mick Walvisch, bezig met business development en volgt de ontwikkelingen op gebied van energietransitie, elektrificering en waterstofeconomie. Zo is het een gigantische kans om in de regio IJmond goed in te zetten op een waterstofeconomie. Met een prachtig windmolenpark voor de kust kan de hoeveelheid energie prima via elektrolyse in waterstof worden opgeslagen. 

Medio oktober 2017 reden er 38 waterstofauto's in Nederland. Het aantal plaatsen waar waterstof kan worden getankt is echter nog veel te beperkt. De autoproducenten zijn echter klaar voor een versnelde introductie. Meer pompstations, ook in de regio NH zal leiden tot een versnelde introductie van deze schone auto's, waarmee in vergellijking tot de elektrische auto een grotere actieradius kan worden afgelegd (circa 500 km op één waterstoftank).

Meer informatie: www.evanet.nl

Dit is wat we doen

Verbinden

Innoveren

Organiseren