A. Groot netwerk in Nederlandse Maakindustrie

Araneo-Magna heeft dertig jaar ervaring (als journalist en branchemanager) en kent ontzettend veel bedrijven in de Nederlandse Maakindustrie.

B. Bekend met beleid van de overheid

Araneo-Magna weet wat de Europese ontwikkelingen zijn (Brussel), wat de Nederlandse overheid wil met de Nederlandse Maakindustrie (Den Haag) en wat de regio Noord-Holland en Metropool Regio Amsterdam (MRA) te bieden heeft.

C. Helicopterview over technologische innovatie.

Araneo-Magna heeft de technologische ontwikkelingen van de afgelopen dertig jaar van dichtbij gevolgd, weet wat de laatste stand der techniek is én welke partijen momenteel aan de nieuwste ontwikkelingen werken.

D. Ondernemerschap

Areno-Magna heeft veel affiniteit met ondernemers en hun drijfveren. Zij spreekt de taal van de ondernemers en is zelf ook ondernemend door bij veel innovatieve bedrijven over de vloer te komen en hun drijfveer te doorgronden.

E. Hands on kennisdeler

Araneo-Magna geeft niet alleen advies maar is ook in staat concreet verbindingen te leggen en innovaties te organiseren. Bijvoorbeeld door het organiseren van congressen, seminars en workshops en het geven van visionaire spreekbeurten (“talks”) over de toekomst van de MKB Maakindustrie.

Dit is wat we doen

Verbinden

Innoveren

Organiseren